Путін добровільно від влади не відійде, він стане президентом у 2018 і залишиться ним до 24-го, - історик (відео)

На думку експерта, якщо Путін почне світову війну, його чекає крах.

Путін добровільно від влади не відійде. Ілюстрація:Lenta.ru

Президент Росії Володимир Путін не відійде від влади внаслідок президентських виборів, які пройдуть в РФ 2018 року. Таку думку висловив російсько-американський історик Юрій Фельштинський в авторській програмі Дмитра Гордона на телеканалі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Сумнівів немає, що він стане президентом Росії у березні 2018 року, залишиться ним до 24-го й добровільно від влади не відійде, що всім зрозуміло", – підкреслив він.

На думку історика, якщо Путін не почне світової війни, то його очікує "нормальне й спокійне" майбутнє. Проте ймовірність світової війни дуже висока.

"Я думаю, шансів на це дуже багато, і хочу нагадати вже як історик, що і Перша, і Друга світова війна починалися тоді, коли абсолютно всі вважали, що це виключено з банальних причин, що це безглуздо, нерозумно", – пояснив він.

Фельштинський додав, що якщо Путін почне світову війну, його чекає крах.

"Його чекає крах. Інша справа, що ціна цього краху буде дуже високою не тільки для Росії, але й для багатьох інших", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...