"Путін любить тільки себе. Він дійсно вирішив, що у нього не обвислі цицьки, а потужні грудні м'язи" - екс-радянський розвідник

Після того, як Путін став президентом, він почав мстити всьому навколишньому світу.

Путін вважає себе мачо. Фото:ВВС

Коли Володимир Путін став президентом Росії, він почав мстити всьому навколишньому світу. Про це заявив колишній радянський розвідник, однокурсник президента РФ по інституту КДБ Юрій Швець у програмі "БАЦМАН" на каналі 112 Україна, зазначають Патріоти України.

"В інтернеті гуляє фотографія. Четверо хлопців, років 12, один за одним стоять. Попереду – Роттенберг (російський підприємець Аркадій Роттенберг, друг дитинства Володимира Путіна – ред). Душа нарозхрист, видно, що він у цій компанії ватажок, лідер. Позаду – ще двоє.

А останньою стоїть така квітка в пилюці. Принижений і ображений. На його обличчі написано стільки образи на весь навколишній світ за те, що природа створила його таким. Це Вова Путін. Зверніть увагу: такий самий вираз обличчя у нього на всіх фотографіях", – розповів Швець.

На його думку, такий самий вираз обличчя у Путіна був, коли він працював на мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака в 1991–1996 роках, і тоді, коли він уже працював головою Федеральної служби безпеки (ФСБ).

"Його зробили головою ФСБ не для того, щоб він підняв спецслужбу. Це Єльцин (президент Росії в 1991–1999 р.р. – ред.) його туди поставив. Потрібна була людина зі сторони, щоб прибрати з ФСБ усіх професіоналів, які залишалися в Москві.

Він прибрав усіх тих, хто колись шпигунів американських і британських ловив. Усіх – на фіг! І ось таким він був, поки його не зробили президентом. Після цього він почав мстити всьому навколишньому світові.

Звичайно, він нікого не любить. Він любить тільки себе. Під какофонію своєї власної пропаганди він дійсно вирішив, що він мачо-мен. Що у нього не обвислі цицьки, а потужні грудні м'язи. Він неадекват", – переконаний Швець.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...