Путін: Не титан, не новатор, але чомусь лідер

Президент Росії увійшов до списку 100 найвпливовіших людей світу за версією Time.

Як повідомляють"Патріоти України", відоме видання визначило декілька категорій для найвпливовіших: "Титани", "Новатори", "Діячі мистецтва", "Лідери" і "Кумири". Путіну пощастило потрапити до "Лідерів", де разом з ним знаходяться президент США Дональд Трамп, керівник апарату Білого дому Райнс Прібус, радник президента США зі стратегічних питань Стівен Беннон, лідер демократів в американському сенаті Чак Шумер, голова Пентагону Джеймс Меттіс, сенатор-демократ від штату Массачусетс Елізабет Уоррен, директор ФБР Джеймс Комі, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, прем'єр Великобританії Тереза ??Мей, президент Філіппін Родріго Дутерте, турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган, президент Колумбії Хуан Мануель Сантос, голова Росії Володимир Путін, голова КНР Сі Цзіньпін, дружина одного із засновників компанії Microsoft Білла Гейтса Мелінда, засновник порталу Wikileaks Джуліан Ассанж, папа римський Франциск, прем'єр Індії Нарендра Моді, іранський генерал Касем Сулеймані, та низка інших яскравих особистостей.

А у переліку "Титанів" можна зустріти, наприклад, підприємців Деніела Ека й Евана Шпігеля, голову американської Федеральної резервної системи Джаннет Йеллен, баскетболіста Леброна Джеймса і засновника онлайн-магазину Amazon.com Джеффа Безоса.

У категорії "Новаторів" - Іванка Трамп і її чоловік Джаред Кушнер, тощо.

Серед "Діячів мистецтва" відзначені співачка Аліша Кіз, сценарист Баррі Дженкінс, актриса і співачка Демі Ловато, співак Ед Ширан, актриса Емма Стоун.

"Кумирами" Time вважає письменницю Маргарет Етвуд, гравця в американський футбол Коліна Каперніка і лідера організації "Білі каски", яка тісно пов'язана з терористами з "Джабхат ан-Нусра" і "Аль-Каїди", Райеда аль-Салеха.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...