Якщо вірити Лаврову: Путін підписав угоду з "Л/ДНР", - Роман Цимбалюк

Якщо користуватися логікою Сергія Лаврова, то можна сміливо стверджувати, що Мінські угоди підписав Путін і Зурабов, або Путін і Захарченко-Плотницький.

Лавров знову допустив ляп. Ілюстрація: Узнай Все.

Користуючись логікою російської влади, можна вважати, що Мінські угоди підписав президент Росії Володимир Путін і ватажки "Л/ДНР". Таку думку висловив український журналіст, який зараз перебуває в Москві, Роман Цимбалюк на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Лавров у Нью-Йорку заявив, що Президент України підписав Мінські угоди з "лідерами Донецька і Луганська". І справа навіть не в тому, що Кремль призначає і змінює цих "лідерів" як брудні рукавички. Ці люди можуть представляти хіба що Кремль із його хотілками, але тільки не Донбас. Москва з року в рік як молитву повторює про безапеляційний Мінськ-2, всіляко наголошуючи зобов'язання голови Української держави", - заявив він.

При цьому журналіст нагадав, що Комплекс заходів із виконання Мінських угод підписали учасники Тристоронньої Контактної групи: Посол Хайді Тальявіні, другий Президент України Леонід Кучма, посол Російської Федерації в Україні Михайло Зурабов, а також Олександр Захарченко та Ігор Плотницький.

"Все це я до того, що підпис Порошенка і Путіна, також як Олланда і Меркель рівнозначні. Якщо користуватися логікою Лаврова, то можна сміливо стверджувати, що Мінські угоди підписав Путін і Зурабов, або Путін і Захарченко-Плотницький", - пояснив він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...