"Путін просто не зрозумів, з ким зв'язався", - російський експерт впевнений, що Ердоган переграв босяка з пітерського підворіття в історії з Су-24

Путін, якого вчили в ленінградському підворітті бити першим, зустрів хлопця, якого тому ж самому навчили в підворіттях Стамбула.

Путін та Ердоган. Ілюстрація:inosmi.ru

Російський журналіст Антон Орєх вважає, що конфлікт із збитим Туреччиною російським літаком Су-24 закінчиться нічим. Про це він написав у своєму блозі на сайті Эхо Москвы, інформують Патріоти України.

Президент РФ Володимир Путін із задоволенням віддав би вбивцю російського пілота на розтерзання своїй Феміді, але його головна мета все ж Туреччина, і дадуть йому якийсь чисто символічний термін, переконаний Орєх.

"Ми не знаємо, що йому висунуть. Не ясно, яке покарання взагалі може чекати його в такому випадку. А може його за підсумками процесу з тріумфом нагородять і проголосять супергероєм Османської імперії! А можливо засудять на якийсь символічний термін", - написав журналіст.

За його словами, Ердоган намагається загладити ситуацію закликами до миру, але Путін дуже злий на президента Туреччини і хоче змусити його заплатити по повній. Проте йому це не вдасться, вважає Орєх.

"Путін просто не зрозумів, з ким зв'язався і з ким колись хотів дружити. А тому і удар від Туреччини виявився настільки несподіваним. Путін, якого вчили в ленінградському підворітті бити першим, зустрів хлопця, якого тому ж самому навчили в підворіттях Стамбула.

Коли обидва хочуть бити першими, хтось все одно виявиться спритнішим. І в цей раз Ердоган виявився таким", - підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...