Путін сидить у кутку і гризе нігті: Сказати, що Кремль в паніці – нічого не сказати. У його коридорах панують «похоронні настрої, - Сотник

Президент РФ поставив на кін усе — і програв: його підвела нафтова «пікова дама».

Нафта підвела Путіна. Фото: politica-ua.com.

У Кремлі панує паніка та «похоронні настрої». Події розгортаються за всіма законами шекспірівської трагедії, де «Ромео повинен померти» неодмінно. В цей час президент РФ Путін «сидить у кутку і гризе нігті», шукаючи мирний вихід із політичного глухого кута. Про це написав російський журналіст Олександр Сотник у своїй статті для newsader.com, передають Патріоти України.

«Сказати, що Кремль в паніці – нічого не сказати. У його коридорах панують «похоронні настрої». З одного боку, «ніхто не хотів помирати», з іншого — події розгортаються за всіма законами шекспірівської трагедії, і «Ромео повинен померти» неодмінно», - зазначив журналіст. У цей час Путін шукає мирний вихід із політичного глухого кута.

«Наш «таврійський закоханий» явно зачаївся. Він завжди зникає із зони видимості, як тільки починає «пахнути смаженим». Десь за кадром він працює з документами і віддає комусь важливі розпорядження, але насправді – сидить у кутку і гризе нігті в марних пошуках мирного виходу з політичного глухого кута. Але у цугцвангу – свої закони, і що б сьогодні не зробив наш войовничий стратег – буде тільки гірше. Його світ валиться як картковий будиночок. Наш хрестоматійний Герман поставив на кін усе — і програв: його підвела нафтова «пікова дама», - вважає Сотник.

Також журналіст відзначив, що в понеділок світ очікує нафтове «іранське цунамі», що загрожує втопити Росію у рідині, яка стрімко знецінюється. «Путіноміка не готова до такого «віндсерфінгу», їй не вижити в таких умовах, і вона просто піде сокирою на саме дно, якого, як ми розуміємо, не існує. Ніхто не вивчав ландшафт безодні, куди Росія буде занурюватися стрімко і неухильно. Ця приреченість і дасть поштовх до політичних змін, які вже здаються неминучими», - запевнив росіянин.

Якими будуть політичні зміни – сьогодні не знає ніхто, оскільки рішення у вищих ешелонах влади ще явно не прийнято. «Але події вже підказують, що момент прийняття такого рішення наближається. Можливо, рахунок йде на дні а, може бути, і на години», - додав Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...