​Путін твій кровник, а ти йому служиш: відомий чеченець висміяв Рамзана Кадирова за те, що той зв’язався з вбивцею свого батька та брата (відео)

Ахмат Кадиров вбитий під час вибуху на святкуванні Дня Перемоги 9 травня 2004 року в Грозному. Офіційна російська версія стверджує, що замах влаштували воїни Ічкерії.

Ахмат Кадиров

Колишній чеченський польовий командир і глава адміністрації президента Ічкерії, а нині політичний іммігрант Апті Баталов записав відеозвернення до глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова, в якому назвав президента Росії Володимира Путіна вбивцею Кадирова-старшого. Про це стало відомо з відеоролика, який був опублікований на каналі "Відкрита Росія", зазначають Патріоти України.

За словами Баталова, весь світ знає про те, що саме Путін був замовником вбивства Ахмата Кадирова, яке сталося в 2004 році. Також екс-глава адміністрації президента Ічкерії пролив світло на смерть старшого брата нинішнього керівника Чечні - Зелімхана. На його думку, той був убитий спецгрупою ФСБ. Баталов вважає, що всі прихильники Кадирова сміються над ним за його спиною, а методи, якими глава Чечні розправляється з ворогами Путіна, викликають огиду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...