Путін в скруті потребує свіжої крові: Маніяк в пошуках жертв, - Портніков

Олігарх Ходорковський - не святий, але навіщо оголошувати у розшук людину, яка перебуває за кордоном та не переховується, якщо у самій РФ злочинців - хоч греблю гати.

Володимир Путін. Фото: Політкухня.

«У будь-якій незрозумілій ситуації починай переслідувати Ходорковського" - здається, це і є головний принцип путінської політики останніх десятиліть», - написав оглядач Віталій Портніков у своєму блозі на Еспресо ТБ, передають Патріоти України.

Ну, скажіть, який стосунок має опальний олігарх до розслідування Олексія Навального, який продемонстрував кримінальну сутність російського генерального прокурора Юрія Чайки і членів його "святого сімейства"? Яке відношення Ходорковський має до публікації іспанського розслідування, автори якого довели, що глава Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін отримав свою посаду за посередництвом бандитів, та й інші представники путінського оточення теж пов'язані з мафією.

Та ніякого! І новини в цьому ніякої теж немає. Тільки сліпий не бачить, що Росією керують кримінальники на чолі з "паханом", а наш славний Янукович з його “шапками” був при цьому кодлі просто безславною "шісткою".

Але дуже хочеться сказати, що "ваш" Ходорковський - не святий, а теж бандит і вбивця. І оголосити його в розшук. Тільки не зрозуміло, що це змінює. Святих олігархів дійсно не буває - не та професія. Всі великі статки на пострадянському просторі нажиті нечесним шляхом. Це знає навіть школяр.

Не буду обговорювати причетність Ходорковського до вбивства мера Нафтоюганська, просто поцікавлюся - навіщо шукати того, хто за кордоном і не ховається замість того, щоб знайти тих, хто в Росії? Чайку, зв'язок якого з бандитським угрупуванням Цапків давно вже мав привести до його відставки. Бастрикіна, зв'язок якого з бандитським угрупуванням "тамбовських" вже мав привести до його арешту.

Потрібно продовжувати список? Так у ньому тоді будуть практично всі російські олігархи, велика частина співробітників президентської адміністрації, міністрів, депутатів. Всі бандити, всі - в кого не плюнь, потрапиш в безсоромну морду!

Так навіщо ж починати розшук Ходорковського, коли сам колишній олігарх і західне правосуддя лише посміються над Путіним і його бажаннями? Раніше, коли Ходорковський був в руках у Путіна, знущання над ним мало хоча б якийсь сенс - і для російського "пахана", і для тих, хто співчував долі олігарха.

І чи не достатньо Володимир Володимирович вже помучив свого давнього ворога? Невже для реалізації садистських нахилів йому мало Наді Савченко, яку досі не випустили з російських катівень? Адже закоренілим маніякам завжди цікавіше мучити невинних жінок ...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...