Путін від України цього не очікував - всі пішли воювати, знаючи, що йдуть на смерть, - Кузьмук

За словами екс-міністра оборони України Олександра Кузьмука, Путіна фактично штовхнуло на авантюру його оточення.

О.Кузьмук. Фото: Обозреватель.

На війну з Україною президента Росії Володимира Путіна підштовхнуло його оточення. Про це заявив в авторській програмі Дмитра Гордона на каналі "112 Україна" екс-міністр оборони України Олександр Кузьмук, передають Патріоти України.

Він розповів, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу, а також Служба зовнішньої розвідки та Головного розвідувального управління Генерального штабу Росії надали Путіну неправдиву інформацію про ситуацію в Україні у 2014 році.

"Те, що Путіну подали недостовірну інформацію про те, що Україна впаде, а вона, навпаки, піднялася, і встали міцні молоді патріоти, жінки почали в'язати маскувальні сітки, діти – малювати малюнки, і всі пішли воювати, знаючи, що йдуть на смерть, – цього він не очікував!" – заявив Кузьмук.

За його словами, Путіна фактично штовхнули на авантюру, і президент РФ це зрозумів, бо він – "прониклива та досвідчена людина".

Відповідаючи на запитання, коли Донбас і Крим можуть повернутися до складу України, Кузьмук сказав: "Я в це вірю. Але для цього Україні треба бути прикладом для Криму та Донбасу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...