Путін знайшов, куди "прилаштувати" відставного Тулєєва

«Почесний губернатор» став депутатом обласної ради.

Аман Тулєєв - колишній глава Кузбасу. Фото: rusjev.net

Колишній глава Кузбасу Аман Тулєєв став депутатом ради народних депутатів Кемеровської області, повідомляють Патріоти України з посиланням на rusjev.net.

3 квітня на нараді в обласному виборчкомі колишньому губернатору, який очолював список «Єдиної Росії» в регіоні, був переданий депутатський мандат його однопартійця Ван Вай-Чена.

При цьому, на наступному тижні глава обласної ради депутатів Олексій Синіцин складе з себе повноваження, після чого спікером парламенту стане Аман Тулєєв. Офіційно ця інформація поки не підтверджена.

1 квітня, через тиждень після пожежі в кемеровському ТЦ «Зимова вишня», Аман Тулєєв оголосив про відставку з поста губернатора Кемеровської області за власним бажанням. Президент Росії призначив тимчасово виконуючим обов'язки глави Кузбасу Сергія Цівілева.

Незважаючи на відставку 73-річний Тулєєв зберіг за собою звання «почесного губернатора», яке дозволяє йому отримувати щомісячні виплати і користуватися обласною резиденцією.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...