Путінський режим помер. Але в силу великої інерції й відсутності серйозних сил, які могли б його сколупнути, Путін зможе ще деякий час труїти життя, - російський журналіст

Представники протестних груп населення можуть пройти в Думу. Ясно, що кілька лібералів у парламенті нічого не змінять, але вони стануть суб'єктами публічної політики.

Опозиція у РФ поки що досить слабка. Фото: nnm.me.

Режим російського президента Володимира Путіна досі не розвалився лише тому, що в політичному житті країни немає серйозних сил, здатних протистояти Путіну. Про це виданню ONLINE.UA сказав російський журналіст Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

- Путінський режим помер. Але в силу великої інерції й відсутності серйозних сил, які могли б його сколупнути, Путін зможе ще деякий час труїти життя, - наголосив він. За його словами, опозиціонери, які пройдуть у Держдуму на чергових виборах, зможуть розколоти правлячу еліту і наблизити кінець путінського режиму.

- Представники протестних груп населення можуть пройти в Думу. Ясно, що кілька лібералів у парламенті нічого не змінять, але вони стануть суб'єктами публічної політики. Це важливо для кристалізації демократичної опозиції. У майбутньому це може зіграти свою роль у розколі правлячої еліти. Влада в Росії на виборах не змінюється, але вибори можуть сприяти цьому процесу. Тим більше, зараз ситуація в Росії — у процесі змін, - стверджує журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...