Путіну дали півріччя на підготовку каральної операції проти України, - політолог

Останні "конвульсії" Януковича напередодні його втечі з України мали на меті лише затягування часу спеціально для Путіна.

Ілюстрація:www.radiosvoboda.org

Якби революція перемогла 1 грудня 2013 - Небесна Сотня була б жива. Про це в Fscebook написав політолог, викладач КНУ імені Тараса Шевченка Петро Олещук, коментуючи події 1 грудня 2013, коли у протестувальників на Майдані була реальна можливість зробити революцію, повідомляють Патріоти України.

"Если бы революция победила тогда - Небесная Сотня была бы жива. А также тысячи погибших в войнах потом. Путинизму дали полугодие на подготовку к карательной операции против Украины.

То, что режим Януковича падет, было ясно всем уже первого декабря. Может, кроме самого Януковича. Его брыкания имели одну функцию - выиграть время для Путина", - пише він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...