"Путин разорил страну своими войнами и военными расходами": Талк про економіку РФ

Блогер радить президенту Росії готуватися до провалу на виборах у 2018 році та звикати до нової звички.

Володимиру Путіну варто готуватися до найгірших часів за всю історію його кар'єри. Фото google.comПатріоти України наводять текст блогу Сергія Талка мовою оригіналу:

Сейчас практически все экономисты в открытую говорят о том, что денег в бюджете РФ всё меньше, а резервный фонд близок к исчерпанию. В 2017 году он будет израсходован. В общем, Путин разорил страну своими войнами и военными расходами. Помнится, раньше он любил фотографироваться с голым торсом. Боюсь, ему скоро придётся менять привычки и фотографироваться с голой жопой - экономику не обманешь.

Я вообще считаю, что в 2018 году он не станет президентом на следующий срок. Слишком быстро всё ухудшается. Вот и "Аврору", говорят, уже подремонтировали. Здравствуй, семнадцатый год!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...