"Путина отправили в пожизненный бан! Туда ему и дорога" - блогер

"Он у нас теперь оберштурмБАНфюрер" - жартує Сергій Талк.

Путіна забанили. Ілюстрація:www.depo.ua

"На английском сайте Евроньюс написано, что Европа забанила Путина и его атлетов. Какое отличное слово - бан (ban)!" - пише у своєму Facebook Сергій Талк, інформують Патріоти України, продовжуючи:

До европейцев, очевидно, дошло, что Путин живёт не по законам, а по понятиям. С ним бесполезно обсуждать венские конвенции и римское право, ему нужно посылать "обратки".

И началось! Ему забанили G8, южные и северные потоки, виолончели и западные кредиты, а также олимпиаду в Рио. И Путин скис.

Его отправили в пожизненный бан! Он у нас теперь оберштурмБАНфюрер. Туда ему и дорога.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...