"Пишущие, что "журналист не должен участвовать в операциях спецслужб". Понимаете, до какой степени вы м...даки?", - Бабченко

Журналіст впевнений, що українські силовики могли його захистити, однак це знижувало шанси на те, що мережу буде розкрито і виявлять інших виконавців.
Аркадій Бабченко. Фото: Euronews.

Умовляючи російського журналіста Аркадія Бабченка на співпрацю, співробітники СБУ говорили, що його вбивство вже оплачене, однак він не є головною ціллю кілерів. Про це Бабченко написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Ті, хто пише про те, що "журналіст не повинен брати участь в операціях спецслужб", про мораль та етику – друзі мої, ви розумієте, наскільки ви мудаки? Я вам поясню. Ось до вас приходять оперативники. Кажуть – є список людей, яких планують убити. Ти йдеш першим пунктом. На тебе вже є замовлення. Уже проплачене. Але ти – "дрібнота" – це дослівно – тебе хочуть вбити так, для шуму. Для перевірки. А основні цілі, вбивство яких має завдати максимальної шкоди, буде озвучено потім. Ми їх не знаємо. Допоможи нам. Допоможи розкрити цей ланцюг", – розповів він.

Журналіст підкреслив, що дуже боявся провокацій і не відкидав, що це "підстава", а його просто "вивезуть кудись у ліс і прихлопнуть". Він додав, що хотів "схопити сім'ю під пахву і виїхати чорт знає куди". "Але я в принципі не уявляю, що на це можна відповісти, окрім як: "Так, пацани, звичайно, працюємо. Накриймо виродків". І тут ви такі, бл...дь, гордо стоячи на табуретці з піднесеним обличчям: "Ні. Журналіст не має права брати участь в операціях спецслужб. Захищайте мене. Це ваш обов'язок", – зазначив Бабченко.

Він додав, що українські силовики могли його захистити, однак це знижувало шанси на те, що мережу буде розкрито і виявлять інших виконавців. У підсумку могли загинути інші люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20