"П#здец больше не крадётся, он уже у стен Кремля", - Карл Волох

Важко навіть уявити, який переполох зараз в будинках Тимченок-Ковальчуків-Ротенбергов і ще багатьох вовиних "гаманців"...

В.Путін. Фото: ЖЖ.

Я не знаю, що Путін і його бригада роблять сьогодні, щоб запобігти підписанню. Але якщо це, все-таки, відбудеться і Трамп підпис поставить, то в Росії найближчим часом почнеться Армаггедон. Так пише у своєму блозі Карл Волох, передають Патріоти України і цитують далі:

"И дело даже не в экономике, которая в 18 году неизбежно треснет, наконец, ибо объём платежей по кредитам превысит все поступления и остатки средств в двух "кудринских" фондах (а доступ к новым заимствованиям закрыт).

А, в первую очередь, из-за беспрецедентного "наезда" на всю путинскую бригаду и их активы за границей.

Хочу напомнить, что в 2014 году именно приезд в Москву швейцарского президента с (предположительно) списочком счётов предотвратил крупномасштабный ввод войск в Украину.

Путина даже заставили дать команду Совфеду "отозвать" разрешение на ввод войск. Сейчас же американцы в открытую зафиксировали в новом законе обязанность своей финразведки предоставить властям всю информацию о счётах и активах путинского окружения с целью их последующей конфискации и привлечения виновных к ответственности за отмывание средств, нажитых преступным путём.

Вы хоть представляете, какой переполох стоит сейчас в домах Тимченок-Ковальчуков-Ротенбергов и ещё многих вовиных "кошельков"? В общем, п*здец больше не крадётся, он уже у стен Кремля".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...