"Ракетний" скандал: "Історія з двигунами з "Південмашу" нагадує провокацію з комплексами "Кольчуга" - Адміністрація Президента

Яким чином тихо і непомітно можна провезти в КНДР величезний двигун для міжконтинентальної балістичної ракети, та ще й куплений на чорному ринку?

Історія з ракетними двигунами для КНДР нагадує провокацію з "Кольчугами".Ілюстрація:http://novynarnia.com

В Адміністрації Президента назвали провокацією інформацію, опубліковану американським виданням The New York Times, про те, що успіх запусків ракет Північною Кореєю став можливим через закупівлю на чорному ринку двигунів, імовірно, з українського заводу. Про це у Facebook написав завідувач відділом Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Володимир Горковенко, передають Патріоти України.

Він зазначив: "Тепер серйозно. Яким чином тихо і непомітно можна провезти в КНДР величезний двигун для міжконтинентальної балістичної ракети, та ще й куплений на чорному ринку?

Уявіть! Базар! Щось на зразок "блошиного ринку". Йде міністр оборони КНДР і каже продавцю: "загорніть мені, будь ласка, кілька ось цих двигунів".

Двигуни "Сіменс" ось стільки слідів після себе залишили. Навіть верблюд чи корова, придбані на чорному ринку, і ті залишають слід. А тут ракети для міжконтинентальних балістичних ракет.

Крім того, це не продукт подвійного призначення. Тобто, якщо двигун зроблений для бойової міжконтинентальної ракети, то він не може, наприклад, вивести на орбіту супутника. Навіть колеса, які усі круглі, не до всіх машин підходять.

Історія з двигунами з "Південмашу" нагадує провокацію на зразок продажу Україною Ірану комплексів радіотехнічної розвідки "Кольчуга". Теж говорили і писали багато, але фактів і досі немає" - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...