Раніше лякали іншими чортами - Франко, Сталіним, Гітлером, Ель Кукуєм: В Іспанії діти дуже бояться Путіна

Маленькі іспанці бояться повторити долю своїх сирійських ровесників.

Вбивця-Путін. Фото: www.from-ua.com.

Європейські діти бояться, що президент Росії Володимир Путін "почне кидати бомби" на їхні міста. Про це написала мешканка іспанського міста Бенідорм Людмила Хілмер, чий пост розмістив на своїй сторінці в соцмережі Facebook російський журналіст і блогер Олександр Сотник, передають Патріоти України.

"Захожу в гостиную. Мой семилетний внук смотрит телевизор. Центральный канал. Идут новости Испании. Вижу, показывают спасателей и раненых людей. Спрашиваю внука, что случилось, какая-то катастрофа? Нет, отвечает: "Сирия, бомба. Путин бросил бомбу", — пише жінка.

За словами Хілмер, її внуки дуже бояться російської агресії. "Дети очень переживают и спрашивают меня: "Бабушка, а Путин не сбросит бомбу на Испанию?" — розповідає про страхи своїх онуків громадянка Іспанії.

"Что же наделал этот урод, если даже в странах, где нет войны, дети уже боятся россиян. При том, что у моих внуков здесь много друзей из России, бежавших от Путина. Внуки очень переживают и ни в коем случае не связывают Путина и их российских друзей", — продовжує Хілмер.

"Вот у меня вопрос к российской вате, если маленькие дети разобрались в происходящем, то почему взрослые не могут разобраться и понять, кто ими правит? Почему сгорают в злобе и ненависти ко всему миру, позволяя киселевым и прочим человеческим отбросам так блокировать мозги? Неужели Раб так глубоко сидит в них, что уже нет никакой возможности вытравить его из россиян?" — задається питанням жінка.

Довідка. В Іспанії та країнах Латинської Америки раніше батьки співали колискову і розповідали страшні історії своїм дітям про Ель Кукуя. Якщо діти не будуть слухатися своїх батьків і будуть вести себе погано, то Ель Кукуй прийде до них, забере і з'їсть. Лякає найбільше не те, як виглядає Кукуй, а те, що він може зробити. Він викрадає і з'їдає дітей. Він — щось протилежне ангелу-хранителю і часто порівнюється з дияволом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...