"Эрдоган от России возьмет все, чего ему хочется, и очень дешево, учитывая плачевное состояние РФ", - Пономар

Росія хоче відірвати Туреччину від НАТО, але отримає тільки скляне намисто від Ердогана, оскільки в неї не залишилося ні союзників, ні економіки.

Ердоган готує росіянам черговий "ніж в спину". Ілюстрація: 24СМИ.

Ердоган, хоча і міні-диктатор, але він є хитрим і досвідченим політиком. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці пише Олег Пономар, передають Патріоти України.

За його словами, і Росія, і США будуть боротися за Туреччину, а Ердоган продовжить зміцнювати владу і грати на цих протиріччях. Пономар зазначає, що найближчим часом президент Туреччини буде робити заяви по РФ і США, але вони будуть взаємовиключними. Що стосується США, то думки цієї країни Ердоган буде враховувати, а від Росії візьме все, чого йому хочеться, і дуже дешево, через плачевний стан економіки РФ.

Росія хоче відірвати Туреччину від НАТО, але отримає тільки скляне намисто від Ердогана, оскільки в неї не залишилося ні союзників, ні економіки. США знають, що Ердоган «сучий син», але він їх «сучий син», і поки Туреччина буде в альянсі, проти Ердогана США не буде вживати ніяких заходів, зазначає Пономар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Заборона видачі паспортів громадянина України не вирішує питання ліквідації корупційних схем для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 8:15

Д. Снєгирьов,ГІ "Права Справа", корупція, паспорт громадянина України, ухилянти, МВС України, мобілізація. Днями український уряд заборонив видавати паспорт громадянина України чи закордонний паспорт українським чоловікам за кордоном віком від 18 до 60...

Противник проводить достатньо масштабне перегрупування військ між операційними напрямками... - Костянтин Машовець

середа, 1 травень 2024, 7:15

Про поточну ситуацію у зоні бойових дій, й більш детально зупинимся на Краматорському та Покровському напрямках... 1. Куп'янський напрямок... Як ми з вами, шановні читачі, й передбачали... противник поступово пробує нарощувати розмах та обсяг с...