Реалії української політики: "Виконком партії Ляшка очолив кадр Ахметова, який підписував з бойовиками меморандум" - Казанський

Перед камерами лідери РПЛ і "Опоблоку" влаштовують показові кулачні бої, а насправді отримують підтримку від одного олігарха.

Олег Ляшко. Фото:Сегодня

Виконавчий комітет Радикальної партії Олега Ляшка очолив "ахметовський кадр", топ-менеджер "Метінвесту" і колишній директор маріупольського меткомбінату ім. Ілліча Юрій Зінченко. Про це у Facebook написав журналіст, виходець з Донецька Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Не те щоб відбулася якась сенсація. Ляшко останнім часом не вилазить з ахметовських комбінатів, і той же Зінченко рік тому прямо в цеху нагороджував його званням "почесного іллічівця". Але досі Ахметов явно не вводив своїх людей у РПЛ. Тепер же партією офіційно керуватиме кадр Ріната Леонідовича. Від гріха подалі, щоб Олег Валерійович не подумав брикнути", – повідомив він.

"Юрій Зінченко крім іншого запам'ятався тим, що в травні 2014 року разом з мером міста Хотлубеєм і директором іншого ахметовського комбінату "Азовсталь" підписував спільний меморандум з бойовиками ДНР. В якому просив "київську владу" (тобто, нібито чужу, не маріупольську) прибрати від Маріуполя блокпости ЗСУ і передати контроль над в'їздами в місто місцевій міліції. Нагадаю, що маріупольські менти в той час співпрацювали з сепаратистами і не заважали їм влаштовувати в місті погроми і грабежі", – продовжує журналіст.

"Ми спільно звертаємося до київської влади з пропозицією прибрати військові блокпости з доріг, що ведуть до Маріуполя. Порядок на в'їздах до Маріуполя повинна забезпечувати міська міліція за підтримки народної дружини", – говорилося в четвертому пункті підписаного меморандуму.

"Шикарна ілюстрація до того, як влаштована сьогодні наша політика. Перед телекамерами лідери РПЛ і "Опоблоку" влаштовують показові кулачні бої і ретельно імітують ненависть, а на ділі обидва політпроекти отримують підтримку від одного олігарха. Ахметов, як спрут, все обвиває своїми щупальцями", – пише Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...