Речі, які не налізають на голову, екс-регіоналка Бондаренко вміє говорити впевнено і з вірою у все, що каже. А за 5120 грн обіцяє цьому навчити й інших, - блогер

Колишня нардеп планує 24-25 лютого провести так званий інтенсив з ораторської майстерності під назвою "Перемагай та переконуй".

Олена Бондаренко. Фото:Громадське ТБ

Народні обранці з приставкою "екс" мають 2 основних шляхи для подальшого розвитку. Можуть працювати таким чином, щоб приставка зникла і вони знову зайняли червоні крісла Верховної Ради. А можуть звернути з нардепівського шляху, залишити приставку "екс" у своєму доробку і розвиватися не ухвалюючи законів. Про це пише Ольга Бродська на сайті 24 каналу, передають Патріоти України.

Хтось їде з України, хтось залишається у політиці як політичний експерт, а хтось пробує свої сили в інших сферах.

Наприклад, екс-нардеп від Регіонів Олена Бондаренко вирішила навчати. Взагалі, у неї є чому повчитися. Пані Олена навчить називати війну на Сході громадянською. Якщо попросите, розкаже як правильно ставити хештег "укрсучрежим", що означає за її словами "всю гидоту, дурість, кровожерливість, злочинність режиму окупантів, які захопили нашу країну".

І це ще не всі знання, якими готова ділитися екс-нардеп. 24-25 лютого вона проведе інтенсив з ораторської майстерності під назвою "Перемагай та переконуй". Враховуючи попередній абзац, можна не уточнювати, якою буде мова інтенсиву. Кількість місць обмежена до 20-ти. Ціна – 5120 гривень. У вартість входить сам інтенсив, кава з печивом, сертифікат про закінчення курсу. І це ще не все! Ручки та зошити також дадуть безкоштовно.

Кажуть, професіонал своєї справи має передати знання учням. Можливо, пані Олена саме так і вирішила зробити, адже варто віддати належне: говорити вона вміє. Навіть тоді, коли її не слухають. Навіть речі, які не налізають на голову. Але впевнено і з вірою у все, що каже.

Та у мене інші питання: які саме знання вона передаватиме щасливій двадцятці? І хто ті двадцятеро, що прийдуть? Це, звісно, вже філософія, але є й інше питання: чому така дивна сума? Можна ж було якось округлити. Або у цих цифрах закодована інформація, яку Бондаренко уже передає через анонс івенту. Поки це не з'ясовано, будемо утримуватися від хештегів – раптом там закодований "укрсучрежим"?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...