"Реінкарнація" "Народного фронту" або його "хотів убити" особисто Путін - експерт про "замах на Геращенка"

​"Партія війни" знову вирішила для піару оживити свій план "Шатун".

Антон Геращенко. Фото:Українська правда

Трохи аналітики про дивну новину від СБУ, оприлюднену вчора. Про це пише Дмитро Корнійчук на сайті Главком, передають Патріоти України, продовжуючи:

Явно фейкова інформація про замах на нардепа від "Народного фронту" Геращенка - це початок чергової антиросійської і передвиборної інформаційної активності Турчинова-Авакова.

З чим це пов'язано?

1) "Партія війни" побачила з останніх заяв і дій Порошенка (висловлювання на зустрічі з Байденом і в Давосі, закриття липецької фабрики), що президент перед виборами вирішив зайняти їхню нішу головних борців із Путіним. А значить - очікується справжня війна за один електорат.

2) Не секрет, що "партія війни" готується до ребрендингу мертвого Народного фронту (або створення замість нього нового партійного проекту). Весь піар проекту базуватиметься на антиросійській риториці. Отже, необхідно мати статус особисто постраждалих від Путіна. Геращенко стане одним з ключових спікерів політсили, якого "хотів убити" особисто Путін.

3) "Партія війни" знову вирішила для піару оживити свій план "Шатун". І розповідати, що замах на Геращенка - це один з елементів цього плану. І все інше там - теж правда. А, як ми пам'ятаємо, в "Шатуні" будь-які протести і критика влади є якоюсь "рукою Кремля".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...