"Рецензуванням займаються невідомі люди", - екс-редактор КВК про цензуру на росТБ (відео)

Колишній редактор Клубу веселих і кмітливих (КВК), капітан команди "СОК" Дмитро Колчин розповів про цензуру на російському "Первом канале", через яку безліч жартів не потрапили на екрани глядачів.

Про це він розповів в інтерв'ю YouTube-каналу Wanna Banana, передають Патріоти України.

"Яка кількість, якби ви знали, там різних цензурних фільтрів! Що ось треба на цю тему не жартувати, це прізвище не називати, це треба прибрати. Це все перетворюється навіть не в криве дзеркало, а в якийсь збірник анекдотів", - каже Колчин.

Він зазначив, що в КВК пропав жанр "жарти про президентів". За словами Колчина, якийсь час стали допускати жарти про главу держави, але тільки в комплементарному стилі.

"У нас був випадок, коли команда, яка потрапила у Вищу лігу, дуже довго готувала конкурс, дуже класний конкурс: це була пісня про те, що треба розібрати балкон. "Перемен требуют наши сердца" - про балкон: треба лижі прибрати і банки прибрати, а тут ось поставити диван. і ось вони її під пісню Цоя "Перемен" заспівали. В день генеральної репетиції прийшов чоловік і сказав: "Цю пісню на Першому каналі включати не можна. Ця пісня - пряма асоціація з невдоволенням владою", - розповів він.

За словами Колчина, рецензуванням займаються невідомі люди на "Первом канале". Часто відбуваються ситуації, коли співробітники телеканалу без відома самі вирізують цілі шматки з виступів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...