"РФ обязательно отправит в Киев какого-нибудь поющего выродка-крымнашиста", - Муждабаєв про Євробачення-2017

Україні потрібно бути готовою до того, що Росія намагатиметься організувати провокацію на "Євробаченні" в Києві, вважає журналіст.

Айдер Муждабаєв. Фото:gordonua.com

Росія спробує використовувати пісенний конкурс "Євробачення" в Києві для провокацій. Таку думку висловив заступник гендиректора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Журналіст прокоментував заяву міністра культури України, що Йосипа Кобзона та інших одіозних російських співаків на "Євробаченні" не буде.

"Да ну, серьезно? А кто приедет-то? Макаревич? "Аквариум"? "ДДТ"? Нет, конечно. РФ обязательно отправит в Киев какого-нибудь поющего выродка-крымнашиста. Этого дерьма там выбор огромный.

И затянет песню о "свободе слова". Провокация будет обязательно. Украине надо быть к ней готовой", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...