Ось де ваші податки, росіяни: РФ витрачає 3 млрд доларів щорічно на утримання "ЛДНР", - Жебрівський

З цих коштів багато розкрадається місцевими "чиновниками".

"ЛДНР". Фото: соцмережі

Росії утримання непідконтрольної території Донбасу обходиться приблизно в 3 млрд доларів на рік. Про це в ефірі телеканалу «112.Україна» заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляють Патріоти України.

"Мы четко осознаем, что на сегодняшний день так называемых "налогов" так называемых "ДНР", "ЛНР" – кот наплакал. Да, они сдирают с бизнеса, с оборота, но ключевой финансовый ресурс идет из России.
И России обходится содержание этой территории примерно в 3 млрд долларов в год. На сегодняшний день, это – вся бюрократия, учителя, врачи, много забирают пенсионеры. Некоторые вещи могут направляться, например, на дорогу.
Очень много разворовывается как "местными чиновниками", так и теми россиянами, которые сидят на этих финансовых потоках, и они заинтересованы. Когда уменьшается количество финансового ресурса, то, безусловно, нужно показать обострения.
Вторая причина – могут быть какие-то "войнушки" между собой по потокам угля, или другим вещам, передел хозяйственных, экономических вещей. Этот экономический фактор – это либо помощь из России так называемая, или перераспределение финансовых потоков, который есть внутри так называемой "ДНР", - сказав Жеюрівський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жорстоке та безжальне пекло": Відомі фотографи показали моторошні кадри з розбомблених Кринок на лівому березі Херсонщини (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:52

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови показали моторошні і болючі кадри з розбомбленого села Кринки на лівому березі Херсонщини, передають Патріоти України. На кадрах видно, що в селі, в якому раніше проживало близько тисячі людей, не залишил...

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...