Рєбята, я а*уєл там: Бійця АТО шокував сепаратистський шансон в автобусі на Вінниччині

За словами колишнього АТОшника, від почутого про "родную новороссию" у нього був шок, однак довго слухати з динаміків подібні "шедеври" він не зміг.

Ілюстрація:www.ednist.info

У рейсових автобусах в центральній Україні щосили крутять сепаратистський шансон про "рідну Новоросію". Про це на своїй сторінці в Facebook написав учасник АТО Віктор Кірган, передають Патріоти України.

"Їду я в автобусі "Ямпіль-Київ" 09.01.2017. Дорога далека, 400 з гаком км. Всю дорогу від Ямполя грає в салоні звичайний для автобусів шансон. І тут в наступній пісні мене спочатку зацікавлюють слова "деди наши победілі фашизм", а потім чоткий пріпев "родная новоросія".

Рєбята, я а*уєл там.

Це вінницька область, Ладижин. Більшість пасажирів - мужики заробітчани з мого району. Вгамувавшись після першої хвилі шоку, я починаю дивитись по сторонах, яка ж реакція? автобус на 55 сидячих місць і майже всі зайняті. основна маса - чоловіки, трохи студентів. Не спить ніхто.

є два коротко стрижені чоловіки в парамілітарному одязі, і мужик з будуна, на лобі у якого написано що він мент, хоча і одягнений в цивільне. ще дитина у формі у погонами з буквою Л- ліцеїст, ну до нього питань немає. Що було на їх лицях? радості я не помітив, як і гніву чи обурення. було занепокоєння. Люди спідтишку озирались один на одного. поглядали в вікна.

Чи не зайде в салон чоловік з чорною бородою в горці, з АК і шевронами "родной новоросії". Чи не залетить в вікно коктель Молотова? Автобус классний, німецький, з гарною акустикою, зверху кожного пассажира динамік, де співак під гармонь і синтезаторний ударник розтягував "родная новоросія"

Я сидів біля вікна, тому попросив дівчину, що сиділа поряд, випустити мене. Добре що не їду по формі - подумав я - і пішов до водія.", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...