Робіть щось з тим сміттям, бо вимремо від чуми і порожніх обіцянок: Мешканці Львова поскаржилися на розгул щурів у місті

Щур атакував двох дівчат, які вийшли викинути сміття.

Львів страждає від сміття та щурів. Фото:Facebook

Жителі Львова скаржаться на те, що у смітті, яке лежить на вулицях міста, завелися щурі. Про це львівська блогер Марта Госовська написала у себе в Facebook, передають Патріоти України.

"Це все прекрасно, але коли тобі на ноги скаче щур!!! ХХІ століття, місто-мільйонник. Щурі скачуть. Люди, та робіть щось з тим сміттям, бо вимрем від чуми і порожніх обіцянок", - пише жінка.

Її подруга Маріанна Фіртка, з якою вони разом виходили викинути сміття під час цього інциденту, написала в Facebook, що напад пацюка "обійшовся подряпиною".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20