"Росія розроблятиме ядерну зброю, але робитиме акцент не на ній", - військовий експерт Жданов

Реальна війна, коли гине особовий склад, захоплюються території – набагато показовіше і ефективніше діє в моральному та психологічному плані.

Олег Жданов. Фото: 112 Україна.

США включаться в гонку озброєнь. Росія теж продовжить розробки нової зброї, наскільки їй дозволить рівень технічної оснащеності і наукового потенціалу. Але головний акцент Кремль робитиме на іншому. Про це сайту "24" розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України та пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

Військовий експерт нагадав – США ще в 2016 році на Варшавському саміті НАТО зібрали на безпеку країн-членів Альянсу 119 мільярдів доларів. Тепер ці гроші треба освоїти. А для цього потрібно підтримувати образ ворога – Росії, щоб лякати Європу.

Водночас, за словами Жданова, ракета "Сармат", випробування якої провалилися в Росії, насправді – стара важка ракета, яка є на озброєнні РФ. У Москві хотіли на базі цієї ракети зробити міжконтинентальну систему поразки з доставкою головних частин, які розділяються, в будь-яку точку земної кулі.

"Росія продовжить розробки ядерної зброї. Але головний акцент Кремль робитиме на веденні бойових дій – на рівні солдата. І зараз ми спостерігаємо загострення на Донбасі. Реальна війна, коли гине особовий склад, захоплюються території – набагато показовіше і ефективніше діє в моральному та психологічному плані. А ядерна зброя – вагомий аргумент для підтримки війни Росії сухопутними частинами", – підкреслив Олег Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...