Росія стала фашистською країною: путінські опричники 8 березня готові були стріляти в жінок, - Сотник

Частині мислячих росіян доведеться просто чекати часу, коли лідери Заходу остаточно зрозуміють, що Путін добровільно не покине свій пост, а буде регулярно провокувати світове співтовариство.

Мітинг 8 березня у Москві. Фото: namarsh.ru.

Російські правоохоронці готові стріляти у жінок в день 8 березня, якщо отримають такий наказ від начальства. Заходу, в кінцевому підсумку доведеться зрозуміти, що Росія стала фашистською країною, і вжити заходів для нейтралізації фашистської диктатури, доки Путин не нажав «ядерную кнопку». Своїми враженнями від побаченого сьогодні в Москві поділився у соцмережі російський журналіст Саша Сотник, передають Патріоти України.

«Росія пірнула в фашизм повністю. Скляні очі путінських опричників, готовність виконати будь-який наказ - аж до вінтажу жінок у Міжнародний Жіночий день - це, звичайно, сильно. Переконаний: якщо буде наказ стріляти - свинорилі орки зроблять це», - переконаний Сотник.

Він розповів, що сьогодні за правдиві репортажі йому подякувало безліч людей, але весь час він бачив за собою стеження так званих «ешників», які за його спиною «гріли вуха». Коментуючи реакцію спецслужб, журналіст прийшов до висновку, що «вилікувати» путінський диктат практично неможливо, тому адекватним росіянам варто зберігати режим «не співучасті» заради душевної гігієни.

«Друзі, Росія стала фашистською країною. Зсередини це не лікується. Я бажаю кожному з нас не забруднитися, не вимазатися в цьому коричневому. Навіть не притулятися до нього. Не проводити співбесіду, не брати участь - як мінімум. Якщо є сили і рішучість для протесту - низький вам уклін. Не співучасть - той людський і гігієнічний мінімум, на який здатний будь-яка нормальна людина з совістю», - пише Сотник.

Громадський діяч прийшов до висновку, що частині мислячих росіян доведеться просто чекати часу, коли лідери Заходу остаточно зрозуміють, що Путін добровільно не покине свій пост, а буде регулярно провокувати світове співтовариство, щоб мати можливість натиснути на «ядерну кнопку».

«Тепер нам залишається тільки чекати. "Пацаньє" Путіна не прибере. Цей «щур» - єдине надбання, яке у них є. Як Гітлер у фашистській Німеччині чи Муссоліні - в Італії тих часів. На жаль, це треба визнати. Треба чекати, коли до Європи і США дійде єдина думка: пора створювати антипутінську коаліцію для нейтралізації цієї фашистської диктатури, поки коричнева мавпа не натиснула на кнопку. Вона вже як той Горлум: чухає її і примовляє «бомба, бомба, моя прєлєсть»... Коли світ це зрозуміє - він зробить усе необхідне. Упевнений. Головне - нам дожити до цього моменту. Дожити, не забруднившись», - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Священники, які мали сумніви, говорили, що якби вони ще у 2014-му вийшли з УПЦ МП, то можливо б війни не було, - військовий капелан

неділя, 5 травень 2024, 13:28

Капелан військового інституту національного університету ім. Тараса Шевченка Сергій Дмитрієв розповів, що російська церква давно вже використовується путінським режимом для досягнення своїх політичних цілей, передають Патріоти України. "Для мене було п...

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...