"Росіяни захвилювалися. Якщо президент України наполягатиме на своєму, побачите, яка в РФ почнеться істерика" - Муждабаєв про реакцію росЗМІ на план Порошенка

Про можливі зміни до Основного закону щодо визнання кримських татар корінним народом України. Щоб повернути Крим, Київ мусить зберегти лояльність та авторитет Меджлісу, як найпотужнішої організації спротиву московським окупантам.

Петро Порошенко. Фото:NewsNetwork

Заяви президента Петра Порошенка про те, що робоча група найближчим часом завершить роботу по всіх пропозиціях по поправках до Основного закону щодо Автономної Республіки Крим, викликали схвильованість в російських ЗМІ. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник гендиректора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, зазначають Патріоти України.

"Росіяни захвилювалися. Ще б непогано нам в цьому напрямку перейти від слів до справи - визнати кримських татар корінним народом України, внести зміни в розділ 10 Конституції, зробивши Крим національно-територіальною автономією корінного народу України", - написав він.

За словами журналіста, справжня паніка в країні-агресорі почнеться, якщо поправка про національно-територіальну автономію буде врахована.

"Якщо Порошенко наполягатиме на своєму, підтримає наш народ разом з депутатами ВР, ви побачите, яка в РФ почнеться істерика", - вважає Муждабаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...