Російські спецслужби відчувають себе в Україні, як вдома. З чекістом Вовочкою на чолі вони знахабніли, - ветеран АТО

Євген Дикий прокоментував вибух, який стався на території посольства США у Києві.

Територія посольства США у Києві. Ілюстрація:Уніан

Вибух на території посольства США в Києві і вбивство в центрі столиці екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова говорять про те, що кремлівські спецслужби при "чекістському" президентові Росії знахабніли і відчувають себе в Україні як вдома. Вони не сприймають всерйоз українську контррозвідку. Про це в коментарі Обозревателю заявив ветеран війни на Донбасі, блогер-публіцист Євген Дикий, передають Патріоти України.

"Вони відчувають себе у нас практично як вдома. Це дуже погано. При чекісті Вовочці на чолі країни вони взагалі знахабніли", - сказав він.

За словами блогера, також привільно себе спецслужби Кремля відчувають і на Заході. Як приклад Дикий навів резонансне вбивство екс-майора ФСБ Олександра Литвиненка.

"Їх modus operandi очевидний. Вони всерйоз вважають, що всі так чи інакше пов'язані з Росією. В якій би точці світу ці люди не знаходилися, вони все одно мають право зробити з ними все, що завгодно. Можуть викрасти і вивезти в Росію. Можуть убити, кого вивезти нереально", - підкреслив він.

Ветеран АТО зазначив, що спецслужби Кремля поки не чіпають громадян країн Заходу. "Але з росіянами вони мають право робити все, що захочуть", - сказав Дикий.

Блогер звернув увагу на те, що "Весь простір колишнього СРСР вони вважають де-факто Росією". Він висловив думку, що Москва не сприймає всерйоз суверенітет не тільки України, а й інших пострадянських країн.

"Вони цинічно вважають, що це контрольована ними територія, а вони тут господарі по праву завойовників", - додав він.

Дикий також сказав, що для росіян немає ніяких застережень у вигляді міжнародного права. Блогер заявив, що Москва серйозно ставиться до контррозвідки тільки тих держав, яких вважає своїми ворогами.

"На жаль, наші спецслужби не довели, що з ними потрібно серйозно рахуватися", - додав Дикий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...