Російсько-китайські переговори або як Чорні ріелтори відбирають в алкашів квартири за копійки - Денис П'ятигорець

Саме така аналогія прийшла волонтерові на думку після виступів керівників Росії та Китаю на саміті G20.

Сі Цзіньпін і Путін. Ілюстрація:infokava.com

"Геополітичне. Знаєте як Чорні ріелтори відбирають в алкашів квартири за копійки?Приблизно так" - пише у своєму Facebook волонтер Денис П'ятигорець, передають Патріоти України, продовжуючи:

Заходить Чорний ріелтор в дешевий гендель та шукає там алкаша, який усамітнено бухає дешевий шмурдяк за брудним столиком. Підходить до нього, дістає дві пляшки горілки та пропонує продовжити у алкаша вдома.

І ось вони в же в алкаша на кухні. Випивають по третій. І алкаш починає хвалитися: "В мене найбільша квартира в домі. А сусіди всі мені заздрять і бояться". "Так, друже, звичайно бояться та заздрять, бо ти молодець, справжній господар свого життя" - підбадьорює його ріелтор.

Вони випивають першу пляшку та переходять на другу. "А знаєш" - починає жалітися алкаш: "сусіди зі мною не говорять. Не запрошують до себе на свята. Не дають грошей в борг. Кажуть, що в мене проблема - я бухаю та погрожую їх побити.

Але ж це не проблема. Правда? Я можу кинути пити коли захочу, але ж я просто не хочу. Мені це подобається. Вони цього не розуміють. Ну і до дідька їх, один ти в мене друг".

Чорний ріелтор гладить алкаша по плечу, та ласкаво так говорить: "Не слухай нікого! Ти - молодець. Хто вони такі, щоб тебе засуджувати?

Ти краще пий. А завтра я принесу тобі ще горілки. І трохи поїсти. Добре? Тільки ти до мого приходу квартиру не покоцай, і з сусідами в бійку не лізь. Добре?".

І через два-три такі візити алкаш продає свою квартиру Чорному ріелтору за копійки, переїжджає в занедбаний будинок в селі та пропиває решту грошей.

Саме така аналогія прийшла мені на думку після виступів керівників Росії та Китаю на саміті G20.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...