Російський політик закликав Україну до повної товарної блокади РФ, щоб врятувати Савченко

Дипломатичні заклики на Путіна просто не діють, тому впливати на нього треба радикально.

Костянтин Боровой. Фото:uapress.info

Допомогти в питанні звільнення з російської в'язниці української льотчиці Надії Савченко може повна товарна блокада Росії. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив російський опозиційний політик, лідер партії "Західний вибір" Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

"Надію Савченко врятує повна і негайна блокада товарного потоку з і в Росію, а не дипломатичні заклики до Путіна. Закликати треба естонців, литовців, латишів, турків та всіх інших підтримати блокаду", - написав Боровой.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...