"Россия позволяет бомбить Дамаск? ВВС Израиля нанесли удар по авиабазе Меззе", - Злий одесит

Ізраїль розбомбив склади зі зброєю в передмісті Дамаска.

Горять склади зі зброєю в передмісті Дамаска. Фото: ЖЖ.

Ще вночі з'явилася інформація про те, що ВПС Ізраїлю завдали удару по військових складах в районі Дамаска. Інформація була непідтверджена, а тому особливо і не тиражувалася, але сьогодні вдень Міністерство оборони Сирії підтвердило, що удар дійсно мав місце і був нанесений по авіабазі Меззе на північний захід від Дамаска. Так пише у своєму ЖЖ Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"Как бы, нанесли себе и нанесли, кто только сейчас не летает в сирийском воздушном пространстве, но интересен несколько иной вопрос, а именно: чо там российское ПВО? Нашпиговали же земельку сирийскую так, что комар не пролетит! Или же пролетит?

И, что интересно, на фоне этого вопроса возникают и другие, к примеру, если это был не сбой системы ПВО или просчёт расчёта, то выходит, что Россия позволяет бомбить Дамаск? Как же так, ведь выходит, что Дамаск может разбомбить кто угодно, от турок, израильтян, до коварных янки! И какая же это тогда сирийско-российская дружба, братство или, что там у них сейчас?

И вот тут даже не знаешь, что лучше, признаться, что твоё ПВО подавили, поскольку оно никчёмный металлолом, или в том, что попросту засцал сбивать израильский самолёт. В общем, зашквары продолжаются".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...