"РосЗМІ ще навесні писали, що РФ повністю забезпечить "ЛНР" електроенергією. І ось виявилося, що набрехали. Знову", - Казанський

Якщо вбити в пошуковик "відключення світла в Луганську", то стане зрозуміло, що світло в різних районах міста в листопаді відключали майже щодня.

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

У підконтрольному бойовикам "ЛНР" Луганську майже щодня відбуваються віялові відключення світла. При цьому бойовики брешуть місцевому населенню, що відключення нібито пов'язані з "ремонтом", і таким чином намагаються приховати справжній стан справ в економіці регіону. Про це в своєму блозі повідомив журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Досить просто вбити в пошуковик "відключення світла в Луганську", і стане зрозуміло, що світло в різних районах міста в листопаді відключали майже щодня. Пояснити такі відключення ремонтом ніяк не можна - в Луганську всього чотири райони, при цьому регулярно світло відключають то в двох, то в трьох. У жодному нормальному місті такого "ремонту" бути не може. Одне з двох - або в Луганську постійно ламаються всі електричні мережі і ЛЕП, або місцеві бандити як завжди вішають луганчанам локшину на вуха", - зазначає журналіст.

Така ж історія триває і в грудні. Регулярне відключення світла за заздалегідь визначеним графіком, що видається за "ремонт". Жодного ремонту насправді ніхто не проводить. Жителів просто обманюють. Луганська преса пише лише про "досягнення республіки", а про віялові відключення написати не може. За таке в Луганську можна і на підвал потрапити.

"Так що реальні новини про життя свого міста луганчанам можна дізнатися лише з ненависних "укроЗМІ". Ось така трагедія. Жоден місцевий "ватний" паблік не може знайти мужності, щоб розповісти луганчанам про реальну ситуацію в місті й поставити місцевій "владі" питання - чому відбуваються відключення і як довго це триватиме. Сміливості вистачає писати тільки гидоту про Україну", - пише Казанський.

Нарікати на страшну українську блокаду цього разу не вийде. Адже територія, підконтрольна "ЛНР", давно вже отримує електрику з Росії. Російські ЗМІ ще навесні писали, що Росія повністю забезпечить "ЛНР" електроенергією. І ось виявилося, що набрехали. Знову...

"У цілому, звичайно, нічого дивного не відбулося. З самого початку було очевидно, що так буде. Економіка сірої зони поступово деградує і буде деградувати в подальшому, тому що чудес не буває, гроші не беруться з повітря, і в умовах невизнаної території, підконтрольної кримінальним угрупованням, нормально працювати підприємства ніколи не зможуть. Поки на Донбасі буде зберігатися нинішня ситуація, ситуація в подальшому буде тільки погіршуватися", - резюмував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...