Розвідка США дізналася про секретну угоду по Донбасу

Москві доведеться піти на поступки, але навряд чи вона погодиться на значні.

Російські бойовики. Фото: timenews.in.ua.

Росія та США близькі до досягнення компромісу з приводу конфлікту на Донбасі. Про це йдеться у звіті приватної американської розвідувально-аналітичної компанії Stratfor, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Сполучені Штати і Росія, можливо, рухаються до взаєморозуміння з приводу конфлікту в Україні. В останні тижні дипломатична активність між американськими і російськими чиновниками відновилася з шаленою швидкістю. Є чутки про політичні перестановки на підконтрольній сепаратистам частині Донбасу", - йдеться в документі.

Відзначається також, що зараз йде робота над "секретною угодою", яка стане компромісною домовленістю щодо політичних і військових вимог сепаратистів і Москви з одного боку, а також Києва і його західних партнерів - з іншого. У звіті говориться, що "нове життя" переговорам можуть дати різке падіння цін на нафту, подальше ослаблення російської економіки і залучення РФ в сирійський конфлікт.

"Велика угода по Україні ще далека від укладання, але можуть з'явитися компроміси в тих питаннях, які раніше вважалися такими, що не обговорюються", - вважають фахівці Stratfor. Водночас, аналітики вважають, що Києву не слід очікувати від Москви значних поступок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Успішно демобілізовані: ЗСУ ліквідували вісім офіцерів-окупантів (фото)

неділя, 12 травень 2024, 19:55

Збройні сили України ліквідували вісім офіцерів армії Російської Федерації. Про це повідомив полковник Збройних сил України, журналіст Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти України. “Успішно демобілізовано: старший лейтенант Красовський Дмитро;...

Ціна зарозумілості влади

неділя, 12 травень 2024, 19:51

Скільки вже сказано і написано:. - про необхідність фортифікації і мінування;. - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним – від зброї і засобів захисту до РЕБ;. - про необхідність тренування і злагодження, щоб бійці розуміли, що їх чекає і...