Руйнування кремлівських амбіцій: Арестович пояснив, що показав світу удар США по Путіну в Сирії

Будь-яка спроба Москви всерйоз смикнутися за межами колишнього СРСР, буде негайно та жорстко придушена поза будь-якою можливістю хоч якоїсь відповіді з боку Кремля, наголосив експерт.

Олексій Арестович. Фото:http://antikor.com.ua/

Американський удар по військовій базі в Сирії, де знаходилися російські військові, ще раз довів, що військова міць РФ - це тільки продукт пропаганди. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив український військовий експерт і блогер Олексій Арестович, інформують Патріоти України.

"Реальних бойових, економічних і політичних можливостей цього "війська" цієї країни вистачить лише на кілька тижнів відкритої війни з суб'єктом міжнародного права розміром з Киргизстан. І саме для загрози державам СНД в створювалась ця "воєнна машина". Будь-яка спроба всерйоз смикнутися за межами колишнього СРСР, буде негайно та жорстко придушена поза будь-якою можливістю хоч якоїсь відповіді з боку Кремля", - зазначив він.

За словами експерта, жодна "ядерна зброя" Росії не допоможе.

"Ось і тепер, коли все всім вже зрозуміло, коли цю Росію можна ганяти мокрими ганчірками, коли можна переграти всю міжнародну ситуацію навколо цього непорозуміння на 1/9 суші, вони ще років п'ятнадцять будуть лякатися і розповідати, як ми всі дружно не можемо. Їх взагалі ні до чого не можна допускати, крім торгівлі. Та і там - під суворим контролем. Мавпи.", - підкреслив Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...