"Русский мир" не приховував своєї підлості і безхребетності", - активіст про анексію Криму

​Українська влада дозволила статися тому, що сталося, вважає Вельдар Шукурджиєв.

Вельдар Шукурджиєв. Фото:www.youtube.com

26 лютого 2014 року десятки тисяч кримських татар вийшли на мітинг у Сімферополі на підтримку територіальної цілісності України, однак вони не очікували, що прихильники "русского мира" виявляться таким підлими і захоплять півострів. Про це активіст Українського культурного центру Вельдар Шукурджиєв розповів в інтерв'ю Главреду, зазначають Патріоти України.

"По суті, "русский мир" звідти нікуди і не йшов. Він там завжди був присутній. Причому нахабно, безцеремонно. Навіть не приховував своєї підлості і безхребетності. І українська держава дозволила тому, що сталося, трапитися. Я маю на увазі невизначену позицію по Криму, по його українізації протягом усіх років незалежності", - розповів Вельдар.

"У той день вийшла достатня кількість людей, щоб переламати хід подій. На той момент недалекоглядність українських політиків не дозволила прорахувати, що може статися. Відверто кажучи, ніхто не очікував такого удару в спину від так званого "братнього народу".

Ніхто не думав, що може бути задіяний російський спецназ, що вони захоплять Верховну Раду, Раду міністрів.

У мітингу 26 числа брали участь не тільки кримські татари - на сторону правди і демократії стали всі етноси, які проживають в Криму. Так, в основному, це були кримські татари", - підкреслив активіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...