"Русский мир": Терористи "ЛНР" зарізали двох відвідувачів бару і поранили господаря закладу на Луганщині

Вбивство імовірно здійснили приїжджі бойовики, які живуть в захопленій ними школі-інтернаті для дітей-сиріт, яка працювала в Антрациті до війни.

Ілюстрація:thekievtimes.ua

У селищі Щотове, яке підпорядковане місту Антрацит Луганської області (в даний момент знаходиться під контролем незаконних збройних формувань) 19 березня бойовики "ЛНР" зарізали двох відвідувачів місцевого бару "Веселий Джо". Власник закладу Родіон Потапенко в ході конфлікту також отримав серйозне поранення і потрапив в реанімацію. Про це написав на своїй сторінці у Facebook журналіст та блогер Денис Казанський, інформують Патріоти України.

Про те, що трапилося повідомляють місцеві жителі. Вбивство жваво обговорюється в соціальних мережах. У той же час офіційні джерела луганських бойовиків замовчують інцидент.

"На Щетово двое вояк зашли в бар: дай водки. Водки нет. Тогда давай нам девок. Какие девки, одни малолетки сидят? Сидели мужики двое по 35-40 лет, сказали: ребята, негоже так себя вести, вы же солдаты. При выходе те их встретили, избили, еще и штык-ножом порезали до безобразия. Один в реанимации, другого хоронят на днях. Хозяина Радика тоже рубанули, но его девки куда-то оттащили в кусты"- пишуть в соціальних мережах місцеві жителі.

Вбивство імовірно здійснили приїжджі бойовики, які живуть в захопленій ними школі-інтернаті для дітей-сиріт, яка працювала в Антрациті до війни.

При цьому чоловік, який особисто знав жертв бойовиків, стверджує, що загиблих було двоє. Це жителі Юрій Політаєв і Дмитро Лєпьошкін. При цьому за деякими даними Політаєв працював у так званій "міліції ЛНР".

"Моих знакомых зарезали как свиней,когда они пытались успокоить этих пьяных защитников. Дмитрий Лепешкин и Юра Политаев погибли. Радион Потапенко (владелец бара) в больнице", - написав антрацитівець Сергій Зайченко.

Він же повідомив, що бойовиків, які вчинили вбивство, вже зловили і заарештували.

"Вчера поздно вечером в поселке Щетово в баре "Веселый Джо" произошел конфликт между ополченцами и гражданскими, в результате чего убито 2 человека и один в реанимации", - йдеться в одному з міських пабліків Антрацита.

У коментарях до цієї новини, де люди обговорюють те, що трапилося, антрацитівці говорять про беззаконня, яке чинять бойовики в їхньому місті.

"В городе ополченцы есть. И это они устраивают дебоши пьяные, а не народная милиция, точно так же, как не так давно на остановке на 32 подстрелили девушку и это не единичный случай. И так, про между прочим, Юрий работал в милиции и интересно мне знать, как его же коллеги (вы же утверждаете что нар. милиция парней убила) могли такое совершить?"- коментує мешканка Антрацита.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...