"Русский мир" у всій красі: Жебрівський показав, як терористи обстріляли Мар'Їнку (фото)

Близько 15-ї години на житлові квартали міста "прилетіло" 7 мін калібру 82 міліметри.

Ілюстрація:glavpost

У Донецькій області місто Мар'їнка потрапило під обстріл терористів "ДНР". Про обстріл і його наслідки розповів в Facebook глава Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, передають Патріоти України.

Як повідомив Жебрівський, серед білого дня, близько 15-ї години на житлові квартали "прилетіло" 7 мін калібру 82 міліметри. Уламками було пошкоджено шість будинків і сараї (в основному, повилітали вікна і пошкоджені двері) на вулиці Прокоф'єва. Лише дивом ніхто з місцевих не постраждав.

"Терористи демонстративно нехтують шкільним перемир'ям, важке озброєння на певну відстань не відвели, шкоди завдають мирному населенню - "русскій мір" у всій своїй красі", - зазначив глава Донецької ОДА.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...