Садовий обурений обшуками ГПУ в міськраді Львова

Сьогодні всім нам передали привіт з минулого, додав мер Львова.

Андрій Садовий. Фjто:Вголос

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що обшуки на зразок тих, що відбулися в міськраді у вівторок, 15 листопада, є однією з причин, чому в Україну не приходять інвестори. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Інвестуйте в Україну!" - закликають президент і прем'єр. "Так-так, ми вас чекаємо!" - потирає руки Генпрокуратура. Сьогоднішні дії в міській раді - найкраща відповідь на питання, чому в Україну не йде інвестор", - заявив Садовий.

Мер Львова також розповідає про голландську компанію, яка вклала гроші в сучасний індустріальний парк в Україні.

"Два роки тому ми залучили провідного європейського індустріального девелопера – голландську компанію CTP. Голландці запланували побудувати в промзоні Рясне-2 сучасний індустріальний парк на 3000 робочих місць. Місто підвело комунікації, ми провели відкритий конкурс, переконали інвесторів вкладати гроші в Україну", - прокоментував цю новину мер міста.

"Голландці мали купу причин прийняти негативне рішення: країна в страшній економічній кризі, корупція, війна і тд. Але вони зважилися. Сьогодні всім нам передали привіт з минулого", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...