Самотність Кремля: Іран припиняє військову співпрацю з Росією в Сирії - Bloomberg

У західних ЗМІ поширилася інформація чи то про поранення, чи то про смерть легенди іранської армії.

Генерал-майор Сулеймані. Фото: Livejournal

"Иран начал выводить свои элитные войска «стражей исламской революции» из военной компании, возглавляемой Россией, сообщает Bloomberg. Месяц назад Барак Обама иронически назвал Российско-Иранское боевое сотрудничество "коалицией двоих". И вот теперь эта коалиция распадается." Про це пише у своєму Livejournal sergey_verevkin, зазначають Патріоти України.

В качестве наиболее вероятной причины разрыва военного сотрудничества с Россией называются невероятно высокие потери среди стражей исламской революции. У американской разведки есть данные о том, что под Алеппо был ранен (возможно - убит) Легенда Иранской армии генерал-майор Сулеймани.

Удивительное сообщение. Честно говоря, с трудом верю этим новостям про Иран. Я знаю там лично некоторых очень влиятельных людей и их позицию насчет Сирии.

Новости же идут полностью вразрез с этой позицией. Если они подтвердятся - значит, Иран кардинально, повторяю КАРДИНАЛЬНО меняет вектор своей политики в сторону налаживания СТРАТЕГИЧЕСКОГО союза с Западом." - написав блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...