СБУ оприлюднили таємні документи КДБ про Геноцид українського народу

Служба безпеки України продемонструвала архівні документи КДБ про голодомор.

Служба безпеки України оприлюднила архівні документи КДБ про замовчування трагедії Голодомору радянською владою, інформують Патріоти України.

"18 лютого ми згадуємо Джеймса Ернеста Мейса, якому мало б виповнитися 65 років. Завдяки дослідженням відомого історика, політолога, дослідника історії СРСР та Центрально-Східної Європи світ дізнався про Голодомор в Україні 1932-1933 років. Він першим назвав цю трагедію українського народу Геноцидом", - зазначили у Службі безпеки.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...