"Сейчас все будет развиваться стремительно", - Ліза Богуцька

Блогер наголосила, що через три роки після анексії Криму маски впали, Путін - не загарбник, бо справжня сволота знаходиться всередині країни.

Ліза Богуцька. Фото:Facebook

"Сейчас все будет развиваться стремительно. Это не поезд нашей действительности. И даже не пассажирский самолет. Это истребитель. Сверхзвуковой. События будут разворачиваться гораздо быстрее, чем в 2014 году." Про це написала у своєму Fаcebook Ліза Богуцька, передають Патріоти України, продовжуючи:

Три года назад, когда случилась аннексия Крыма и я была в бешенстве от импотенции нашей власти, считая путина захватчиком и последней сволочью, один человек, который умеет видеть наперед. сказал мне, что через 3 года упадут маски и ты увидишь истинную сволочь.

Путин- не захватчик. Он лишь взял то, что причитается ему по договору. Тогда я улыбнулась с недоверием.

Теперь эту истинную сволочь вижу не только я. Слава Богу, что многие увидели вторую сторону "договора"...В 21 час встречаемся на Майдане." - написала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....