"Сердечно дякую усім добрим людям": Українка розповіла, як їй у Нью-Йорку допомогла поліція

Дівчину заспокоїли та оперативно знайшли вкрадену в неї торбинку з документами. На жаль, ноутбук настільки швидко знайти не вдалося.

Іванна Сахно у захваті від американської поліції. Фото: "Фейсбук".

"Сиджу тут і спокійно офігіваю від сьогоднішнього дня. Трішки вам історії про американський народ і місцеву поліцію", - написала Іванна Сахно на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Сьогодні вдень у центрі Нью Йорку у мене вкрали сумку, у якій були мій закордонний паспорт, грін картка, ідентифікаційний номер, кредитка, страховки, айфон і макбук. Знаючи, що завтра мені летіти в інше місто, а відновлення деяких з цих документів може зайняти більше року, я в паніці підійшла до інформаційного центру, щоб отримати хоч якусь інформацію і слушну пораду.

Працівники відразу ж поставили весь магазин на вуха і почали передивлятись записи з камер відеоспостереження. Водночас, коли це все відбувалось, я набрала 911 і підійшла до одного поліцейського, який спокійно собі стояв на службі неподалік магазину. Поки я йому панічно/слізно розказувала, що відбулось, під'їхала міліцейська машина (яку я викликала) і вони разом з поліцаєм пообіцяли мені, що не залишать мене у цій ситуації.

Ми всі сіли в машину і поїхали до поліцейського відділку NYPD. Тут я отримала певний заспокійливий допінг, бо навколо мене бігали ВСІ і дивлячись на мій стан, пропонували чай, воду, доступ до Інтернету і навіть антистресові обіймашки(!). При цьому я чудово розуміла, що я не перша і не остання така людина у них на сьогодні.

Вони швидко взяли у мене показання і буквально за дві з половиною години було відомо, що мої документи були знайдені у смітнику кілька кілометрів від місця пригоди. Через пару хвилин я у супроводженні двох озброєних полісменів їхала у машині з мигалками по Манхеттену до місця знаходження моїх документів: Приїхали. Сумка є. Документи (найголовніше) - Є. Макбуку та девайсів - немає. Ок.

Сердечно дякуємо добрим людям, а точніше жіночці, яка прибирала пляшки і, побачивши мої документи, попросила доньку про них повідомити. Щасливі ми вирушаємо назад до поліцейського відділку. Приїхали. Тепер обійми роздавала усім я :) і почався пошук мого макбуку та телефону по серійним кодам та доступу до еплівської бази даних.

За 20 хвилин було відомо, де мій макбук був вперше увімкнений і ці ж поліцейські вирішили їхати за адресою (яка знаходилась в годині їзди від нас!!!). Приїхали. Ноута не було, як і підозрюваних, бо його вимкнули грабіжники.

Поїхали за кавою та пончиками і з увімкненими мигалками, розмовляючи про кіно та мистецтво, мої тепер друзі-полісмени відвезли мене до аеропортного майданчику, подякували за пончики та каву і пообіцяли відслікувати мій ноутбук. Люди... Справжні Люди... Вас так багато!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...