Шахрайці по заслузі: директорці санаторію загрожує до 12 років в'язниці за фіктивну реабілітацію вояків АТО (фото, відео)

Директор санаторію «Джерельце» Алла Кучер привласнила понад 1 млн гривень бюджетних коштів. Їй було повідомлено про підозру

Про це повідомляє рівненська журналістка і волонтеркаІнна Білецька з посиланням на прес-службу Генпрокуратури:

Це був довгий шлях.
Аллі Кучер повідомлено про підозру у привласненні понад мільйона гривень.
Віртуальна уявна психологічна реабілітація 298 бійців не вдалася на славу. Нагадаю, хлопці отримували по півтори тисячі компенсації, ставили підпис і повинні були чутися реабілітованими. Центр АТО в Рівному знав і мовчав. Держслужба у справах ветеранів АТО – новостворена наділила таким чином по різним закладам понад 25 мільйонів. Багато справ закінчило пшиком, думаю, не в останню чергу тому, що часом громадськості пофіг. У нас не пофіг. Не все так легко дерибаниться, як здається.
Діана Гордійчук, дякую за те, що боролась. І всім вам, хто своєю увагою піднімав цю тему і не давав про неї забути, дякую. Правда повинна торжествувати.
Хотілося б, щоб суди були в Рівному."

Тепер їй загрожує до 12 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна. Табір «Джерельце», що знаходиться у с. Олександрія Рівненської області, виграв тендер на оздоровлення учасників АТО. Передбачалося надати психологічну допомогу 600 АТОвцям, в той час, як допомогу отримали 198 бійців. На це виділили більше мільйона гривень (одного бійця витрачалося понад 5 тисяч гривень). Водночас їм пропонували написати заяву та отримати півтори та тисячу гривень. Тендер укладали з Державною службою у справах ветеранів та учасників АТО. Окрім «Джерельця», інших кандидатів не було.



Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...