Шалений спротив реформам: СБУ перевіряє документи по терміналу митниці в Одесі, - Саакашвілі

Голова Одещини запевняє, що невтомно боротиметься з корупцією та контрабандою, щоб переламати стару систему.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:newsradio.com.ua

"Про опір створенню некорумпованої митниці. Сьогодні парламент пішов на трьхотижневу перерву так і не зареєструвавши запропонований нами законопроект "Про відкритий митний простір"." Про це пише у своєму Facebook голова Одеської області міхеїл Саакашвілі, зазначають Патріоти України.

У комітеті нам заявили, що сьогодні законопроект перестали підтримувати БПП, хоча не далі як вчора керівництво фракції запевнило мене в повній підтримці законопроекту. Цей закон дозволить вперше створити в Україні абсолютно нову митницю, перекриє контрабандні і корупційні потоки.

Ми вже почали будувати цей новий термінал і на конкурс подали заяву кілька тисяч людей. Новий термінал повинен відкритися найпізніше в середині квітня і, звичайно, позбавить дуже-дуже багатьох їх корупційних доходів.

Я не знаю наскільки це випадковий збіг чи ні, але три дні тому СБУ зробило запит на документи у будівельників нового терміналу, а також провело з ними детальну бесіду.

Я ще тішу себе думкою, що це всього лише непорозуміння і локальні ініціативи, а не системний саботаж. Я впевнений, який би не був опір, за допомогою людей, які втомилися від поборів, принижень і безкарності, ми переламаємо систему і проведемо цю та інші ініціативи.

В Одесі почалося будівництво нового терміналу митниці. Фото: facebook Саакашвілі

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...