Щасливі люди: Мексиканці створили собі хмари та дощ з текіли

Плохая погода больше не страшна. Изобретатели из Мексики придумали специальный аппарат — своего рода генератор облаков, из которых идет дождь в виде текилы.

Фото від vokrugsveta.ua

Мексиканці сподіваються, що подібний винахід приверне більше німецьких туристів до відвідування їх сонячної країни. Адже Німеччина є другим найбільшим споживачем текіли в світі, випереджаючи Іспанію, Францію, Японію і Великобританію, поступаючись лише Сполученим Штатам. Про винахід легковажних мексиканців повідають Патріоти України.

Диво-хмара запрограмована на роботу тільки в ті моменти, коли зовні теж йде дощ. Це іронічне нагадування німцям в самий мокрий берлінський місяць, що в Мексиці їх чекає тепла і ясна погода.

Високотехнологічна система складається з ультразвукових зволожувачів, які перетворюють текілу в пар. Після процесу конденсації вона знову набуває рідкий стан. «Забудьте про зиму. Спробуйте на смак Мексику» - свідчить слоган кампанії. Зараз відвідувачі галереї можуть збирати текілу прямо з під хмари.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...