"Ще одна країна підтримала вступ України до ЄС", - Олег Пономар

Політичний оглядач розповів про актуальні події політичного життя світу.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Друзі, доброго ранку. Ось і п'ятниця і ми завершуємо наш вируючий тиждень. Багато хто роздратований, деякі трохи розчаровані, всі втомилися. Чекаємо вихідних. Що важливого за вчора? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Давно пора:
Израиль не против уже в следующем году подписать Соглашение о свободной торговле с Украиной.

- Вначале было слово:
Венгрия поддерживает вступление Украины в ЕС. Как мы помним, недавно подобное заявление прозвучало от Словении.

- Надежный транзит, реверс и всё остальное:
ЕС и Украина подписали новый Меморандум о взаимопонимании в Стратегическом энергетическом партнерстве, который заменил предыдущий документ от 2005 года.

Также "Укртрансгаз" подписал договора еще с двумя европейскими компаниями, которые заходят на наш внутренний рынок газа и будут хранить здесь свой газ.
Вот такие новости на сейчас.

.. Когда будете идти утром на работу, учебу или по делам, первое что сделайте, выйдя на улицу, - три глубоких медленных вдоха свежего воздуха и три выдоха. Затем посмотрите на небо и вокруг и не спеша пройдите несколько шагов.. Мне лично это помогает после стрессовых дней.

Жизнь продолжается. Хорошей пятницы всем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...