Ще один "ніж в спину": Олег Пономар розказав про погані новини для Москви

Санкції проти Росії, як юридичні, так і персональні, будуть розширені.

Москва знову отримала погані новини з Заходу. Фото: REUTERS.

Рішення Ради нацбезпеки і оборони України розширити санкції проти Москви стане черговим "ножем в спину" Росії. Про це політичний оглядач Олег Пономар пише на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Політолог нагадав, що міністр оборони США після зустрічі вчора з нашим міністром оборони Степаном Полтораком заявив: "Позиція США щодо агресії проти України залишається непохитною, анексія Криму ніколи не буде визнана, а гібридна війна на Донбасі проти України закінчиться принизливою поразкою для Росії".

"Стала відома дата розгляду Високим судом Лондона позову РФ до України з боргу Януковича - 17.01.2017 року.

- Ніж: Наш Кабмін опублікував розпорядження про пропозицію РНБО розширити списки персональних і юридичних санкцій проти Росії і продовжити їх терміни дії.

- Наша Рада розчаровує своїм популізмом - всього три закони з 10 (і тільки в першому читанні).

- Ціни на нафту потрібно підкоригувати: Адміністрація Обами направила в Конгрес запит на додатковий продаж нафти зі стратегічного резерву. Буде продано чверть запасів ", - пояснив Олег Пономар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...